Kenosan Lactic - Dezynfekant bez spłukiwania zawierający kwas mlekowy do zastosowania pośredniego w przemyśle spożywczym.
Właściwości:
Zawiera kwas mlekowy i specyficzne składniki, które mają status “food-grade ingredients” (dopuszczone do kontaktu z żywnością).
Wykazuje działanie bójcze w stosunku do:
Campylobacter jejuni, E.coli O157:H7, Salmonella typhimurium, Listeria monocytegenes, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae.
Zastosowanie
Jest stworzony i zaakceptowany jako alternatywna metoda dezynfekcji noży produkcyjnych, w szczególności na linii uboju i rozbioru w trakcie produkcji.
Służy także do dezynfekcji podłóg, ścian i urządzeń we wszystkich gałęziach przemysłu spożywczego, a także w kuchniach przemysłowych i gastronomii.wody
Cechy produktu:
Postać: lekko mętny, jasnożółty płyn
Wartość pH (1%): 2,0
Gęstość (20°C): 1,07 kg/L
Dostępne opakowania: 20 L
Przed użyciem zapoznaj się z kartą charakterystyki produktu.
PLIKI DO POBRANIA:
PODAJ SWÓJ ADRES, ABY OTRZYMYWAĆ JAKO PIERWSZY NAJNOWSZE INFORMACJE O PROMOCJACH I NOWOŚCIACH!