Zastosowanie:
Preparat przeznaczony do dezynfekcji cystern, środków transportu i obiegów zamkniętych C.I.P. w zakładach przetwórstwa spożywczego (mleczarstwo, produkcja napojów) oraz do dezynfekcji natryskowej.
Charakterystyka:
Kwaśny nie pianowy, posiada szerokie spektrum działania: wirusy, bakterie, grzyby, pleśnie. Jest silnym utleniaczem. Kwaśny preparat przeznaczony do dezynfekcji w przemyśle spożywczym na bazie 15% kwasu nadoctowego. Jest silnym utleniaczem.
pH 1
Sposób użycia:
Dokładnie oczyścić powierzchnię. Spryskać środkiem a następnie po upływie 10-15 minutach spłukać powierzchnię czystą wodą. Stężenie robocze: 0,05-0,1%.
Dostępne opakowania:
25 kg
PLIKI DO POBRANIA:
PODAJ SWÓJ ADRES, ABY OTRZYMYWAĆ JAKO PIERWSZY NAJNOWSZE INFORMACJE O PROMOCJACH I NOWOŚCIACH!